cs-CZ
Čeština
cart
Košík
menu

Hokejové kalhoty Bauer HP Perf Jr 1063709 M

Kód: i476_35792674
10 - 14 dnů
Termín a způsob doručení
Hokejové kalhoty Bauer HP Perf Jr Vlastnosti:kalhoty byly vyvinuty pro hráče, kteří vyjíždějí na ledVíce
Vyberte si zvýhodněné balení
Množstevní slevy
Velikost:
3 199 
2 643.80  bez DPH
Běžná cena: 3 549 
ks
envelope
Dotaz
bell
Hlídat
Parametry
Výrobce:
Kód:
i476_35792674
Kategorie:
Oblečení
gender:
Děti
Sport:
Zimní sporty
Typ výrobku:
Kalhoty, šortky
Barva:
černá
Podkategorie:
Volný střih
Velikost:
M
Velikosti:
M
Popis Hokejové kalhoty Bauer HP Perf Jr 1063709

Hokejové kalhoty Bauer HP Perf Jr

Vlastnosti:

kalhoty byly vyvinuty pro hráče, kteří vyjíždějí na led 2-3x týdně a hledají lepší verzi hokejových kalhot BAUER X. Díky vylepšenému overbotu a robustní konstrukci poskytují tyto kalhoty optimální pohyblivost bez kompromisů v ochraně.

główne cechy: Zintegrowany ochraniacz kręgosłupa: Ochraniacz kręgosłupa z pianką o wysokiej gęstości w środkowej części spodni zapewnia doskonałą ochronę dolnej części pleców. Materiał z nylonu 840D: Spodnie wykonane są z wodoodpornej tkaniny nylonowej 840D, zaprojektowanej, aby wytrzymać wiele sezonów intensywnej gry, zapewniając trwałość i odporność na zużycie. Regulowana długość: Spodnie posiadają możliwość regulacji długości do 1 cala, co pozwala na bardziej spersonalizowane dopasowanie i dodatkowy komfort. Spodnie hokejowe Bauer HP Perf Jr to idealny wybór dla zawodników poszukujących niezawodnej ochrony i komfortu. Dzięki solidnej konstrukcji, zintegrowanemu ochraniaczowi kręgosłupa oraz wytrzymałemu materiałowi z nylonu 840D, te spodnie zapewniają bezpieczeństwo i trwałość przez wiele sezonów. Dodatkowo, regulowana długość pozwala na idealne dopasowanie, zwiększając wygodę podczas gry.

tECHNICKÉ PARAMETRY Určení Lední hokej, hráč v poli, junior Materiál Směs odolného nylonu 840D a strečových zón Ochrana Páteř: Integrovaný chránič páteře s tvarovanou vložkou z HD pěny Ledviny: Jednodílný chránič ledvin s tvarovanou PE vložkou Kyčle: Jednodílný chránič boků, klasický střih Stehna: Tvarovaná PE vložka a MD pěna Pásek kolem pasu s boční přezkou Nastavení Nastavení délky +1'' Vložka Hydrofobní, sublimovaná vložka.

Naposledy navštívené produkty
phone
Zavolejte nám
chat
Nebo nám napište na
Přihlášení
Nemáte ještě účet?Zaregistrujte se.
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek