cs-CZ
Čeština
cart
Košík
menu

Koloběžka Meteor Dragon Jr 16946 univerzita

Kód: i476_31294258
10 - 14 dnů
Termín a způsob doručení
Vlastnosti:Koloběžka Meteor Dragon je ideální volbou pro všechny mladé milovníky outdoorových aktiviVíce
Vyberte si zvýhodněné balení
Množstevní slevy
Velikost:
1 399 
1 156.20  bez DPH
Běžná cena: 1 419 
ks
envelope
Dotaz
bell
Hlídat
Parametry
Výrobce:
Kód:
i476_31294258
Kategorie:
Příslušenství
gender:
Děti
Sport:
Rekreační a společenské sporty
Typ výrobku:
Příslušenství pro volný čas
Barva:
vícebarevné
Podkategorie:
Koloběžky
Velikost:
univerzita
Popis Koloběžka Meteor Dragon Jr 16946

Vlastnosti:

  • Koloběžka Meteor Dragon je ideální volbou pro všechny mladé milovníky outdoorových aktivit. Je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů, které zaručují nejen odolnost, ale také pohodlí.
  • Svítící kolečka dodávají koloběžce na atraktivitě a zvyšují její viditelnost při jízdě za šera. Jsou vyrobena z odolného PU materiálu, který zaručuje hladkou jízdu a odolnost proti poškození.
  • Koloběžka Meteor Dragon je vybavena ložisky ABEC-7, která zajišťují plynulou a tichou jízdu. Třístupňové nastavení výšky řídítek umožňuje přizpůsobit koloběžku výšce dítěte, což zajišťuje pohodlnou a ergonomickou jízdu. Gumové rukojeti na řídítkách zaručují bezpečné uchopení, které je pro bezpečnost uživatele klíčové.
  • Mezi další funkce patří ruční brzda na řídítkách a nožní brzda na zadním kole pro účinné brzdění a plnou kontrolu nad koloběžkou.
  • Koloběžka Meteor Dragon váží pouhých 2,8 kg, takže se snadno přenáší a skladuje.
  • Stylový design koloběžky Dragon v kombinaci s její funkčností z ní činí ideální volbu dárku pro každé dítě, které ocení venkovní aktivity a zábavu.

Zvýšená viditelnost - svítící kolečka dodávají koloběžce na atraktivitě a zlepšují viditelnost při jízdě po setmění, čímž zajišťují větší bezpečnost vašeho dítěte.

Hladká a tichá jízda - odolná PU kolečka a ložiska ABEC-7 zajišťují dítěti pohodlnou a nehlučnou jízdu, takže každá jízda bude příjemná a bez stresu.

Nastavitelná výška řídítek - díky třístupňovému nastavení výšky řídítek roste koloběžka Meteor Dragon s vaším dítětem a zajišťuje tak dokonalé přizpůsobení a ergonomickou jízdu.

Bezpečnost a kontrola - gumové rukojeti řídítek zajišťují bezpečné držení, zatímco nožní brzda na zadním kole a ruční brzda na řídítkách zajišťují účinné brzdění a plnou kontrolu nad koloběžkou, což je pro bezpečnost vašeho dítěte zásadní.

Stylový dárek pro každou příležitost - díky atraktivnímu designu a svítícím kolečkům , je koloběžka Meteor Dragon perfektní volbou dárku, který potěší každé dítě, které ocení venkovní aktivity.

phone
Zavolejte nám
chat
Nebo nám napište na
Přihlášení
Nemáte ještě účet?Zaregistrujte se.
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek