cs-CZ
Čeština
cart
Košík
menu

Samonafukovací matrace Spokey Couch SPK-943508 200x66x5 c

Kód: i476_62986410
10 - 14 dnů
Termín a způsob doručení
Samonafukovací karimatka Spokey Couch SPKVlastnosti: Spací pytel je vybaven rozkládací pohovkou, kteVíce
Vyberte si zvýhodněné balení
Množstevní slevy
Velikost:
1 539 
1 271.90  bez DPH
Běžná cena: 1 579 
ks
envelope
Dotaz
bell
Hlídat
Parametry
Výrobce:
Kód:
i476_62986410
Kategorie:
Příslušenství
gender:
Muži, ženy
Sport:
Školení
Typ výrobku:
Výcvikové vybavení
Barva:
Červená
Podkategorie:
Mats
Velikost:
200x66x5 c
Popis Samonafukovací matrace Spokey Couch SPK-943508

Samonafukovací karimatka Spokey Couch SPK

Vlastnosti: Spací pytel je vybaven rozkládací pohovkou, která je součástí balení:

Spokey COUCH samonafukovací karimatka: pumpuje se automaticky - stačí otevřít ventil a její vnitřek se naplní vzduchem, má velmi vysoký stupeň tepelné izolace (hodnota R 5,0), takže je vynikající ochranou před chladnou zemí i v extrémních povětrnostních podmínkách, je to velká (200 x 66 cm) a silná (5 cm) karimatka, která je ideální volbou pro lidi, kteří hledají alternativu ke klasickým tenkým matracím a nafukovacím karimatkám.

Každý milovník kempování a táboření ví, že samonafukovací karimatka je vynikající náhradou za klasické tenké spací podložky, které ne vždy poskytují dostatečný komfort spánku a izolaci od země, stejně jako za těžkopádné matrace, které si musíte sami nafouknout. Výběr karimatky, která se sama nafoukne a zároveň poskytuje vynikající komfort a vynikající ochranu před chladnou zemí i v extrémních povětrnostních podmínkách, se může ukázat jako rozhodující pro úspěšné přenocování v terénu.

Karimatka Spokey COUCH je velmi velká a zároveň pohodlná samonafukovací karimatka s tepelně izolační hodnotou R-Value 5,0. Co to znamená? Mimořádně účinně snižuje tepelné ztráty za chladných nocí a poskytuje vynikající izolační vrstvu proti studené zemi.

Díky ní dosáhnete pohodlí podobného odpočinku ve vlastní posteli i v zimě! To vše díky použití těch nejkvalitnějších materiálů. Na karimatce Spokey COUCH se budete cítit pohodlně na jakémkoli místě! Je velmi velká (200 x 66 cm) a silná (5 cm), takže ji mohou úspěšně používat i velmi vysocí lidé.

Samonafukovací turistická karimatka Turistická karimatka Spokey COUCH se automaticky nafoukne! Stačí otevřít ventil a její vnitřek se naplní vzduchem.

Ušetříte tak spoustu času a energie, které jsou často nezbytné při dlouhých cestách, víkendových výletech nebo horských dobrodružstvích. Rozlučte se s velkými a neskladnými karimatkami s pumpičkami a nahraďte je samonafukovací karimatkou COUCH, která ve složeném stavu zabírá málo místa (67 x 17 cm) a šetří místo pro další potřebné outdoorové doplňky.

Skvěle se hodí pro stanování a kempování!

Technické údaje: materiál: PEACH Polyester hmotnost: 2100 g R-hodnota: 5,0 výplň: PU rozměry: 200 x 66 x 5 cm rozměry ve složeném stavu: 67 x 17 cm samonafukovací karimatka dodávána s přepravním obalem

phone
Zavolejte nám
chat
Nebo nám napište na
Přihlášení
Nemáte ještě účet?Zaregistrujte se.
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek