cs-CZ
Čeština
cart
Košík
menu

Meteor Ghost basketbal 16750 univerzita

Kód: i476_4733350
10 - 14 dnů
Termín a způsob doručení
Vlastnosti:Basketbalový míč Meteor Ghost 7 je nepostradatelnou pomůckou pro všechny milovníky basketVíce
Vyberte si zvýhodněné balení
Množstevní slevy
Velikost:
759 
627.27  bez DPH
Běžná cena: 789 
ks
envelope
Dotaz
bell
Hlídat
Parametry
Výrobce:
Kód:
i476_4733350
Kategorie:
Příslušenství
gender:
Muži, ženy, děti
Sport:
Basketbal
Typ výrobku:
Míče
Barva:
Modrá
Způsob spojování panelů:
Lepené/tepelně lepené
Velikost:
univerzita
Popis Meteor Ghost basketbal 16750

Vlastnosti:

  • Basketbalový míč Meteor Ghost 7 je nepostradatelnou pomůckou pro všechny milovníky basketbalu, která svými holografickými vlastnostmi zaujme nejen hráče, ale i diváky.
  • Model Ghost má modrofialový design, avšak při vystavení světlu odstíny modré barvy zcela nahradí fialovou barvu. Tento jedinečný design zvyšuje jeho viditelnost na hřišti, což rozhodně usnadňuje a zatraktivňuje hry. Díky výrobě z holografické PU kůže míč během hry vyniká a usnadňuje spatření efektních her a triků prováděných na hřišti.
  • Vysoká kvalita materiálu zajišťuje dobrou pružnost i odolnost proti oděru a opotřebení, což umožňuje užívat si hru mnohem déle. Široké drážky umožňují měkký a pohodlný úchop, zatímco pečlivě vyrobený ventil zvyšuje těsnost a pružnost míče. Robustní konstrukce umožňuje míč používat v interiéru i na venkovních hřištích.
  • Míč je ideální pro amatérské i profesionální tréninky. Jeho neobvyklý design dodá každé hře energii a dynamiku, čímž hráče povzbudí k aktivitě po delší dobu. Jedinečný styl odlišuje míč od ostatních míčů dostupných na trhu a motivuje hráče ke hře, čímž zajišťuje spoustu vzrušení na hřišti. Míč se jistě zalíbí i dětem, které povzbudí k pohybu a podpoří jejich pohybovou koordinaci.

Jedinečný design - neobvyklý vzor snadno upoutá pozornost vaši i všech fanoušků basketbalu, a to jak na hřišti, tak v hledišti.

Odolný materiál - je vyroben ze speciálního materiálu odolného proti opotřebení, který zaručuje dlouhou životnost a výkonnost, a proto je ideální pro intenzivní trénink.

Široké využití - bude dobře fungovat na různých površích. Můžete s ním hrát ve sportovní hale nebo si ho vzít s sebou ven a užít si nekonečnou zábavu.

Ideální dárek - holografický basketbalový míč je jedinečnou a praktickou volbou dárku, vhodnou pro milovníky basketbalu, přátele i rodinu. Vyberte si Ghost a udělejte radost svým blízkým.

phone
Zavolejte nám
chat
Nebo nám napište na
Přihlášení
Nemáte ještě účet?Zaregistrujte se.
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek