cs-CZ
Čeština
cart
Košík
menu

Meteor Ghost 7 basketbal 16756 univerzita

Kód: i476_45232787
10 - 14 dnů
Termín a způsob doručení
Vlastnosti:Basketbalový míč Meteor Ghost 7 je nepostradatelnou pomůckou pro všechny milovníky basketVíce
Vyberte si zvýhodněné balení
Množstevní slevy
Velikost:
839 
693.39  bez DPH
Běžná cena: 789 
ks
envelope
Dotaz
bell
Hlídat
Parametry
Výrobce:
Kód:
i476_45232787
Kategorie:
Příslušenství
gender:
Muži, ženy, děti
Sport:
Basketbal
Typ výrobku:
Míče
Barva:
šedá/stříbrná
Způsob spojování panelů:
Lepené/tepelně lepené
Velikost:
univerzita
Popis Meteor Ghost 7 basketbal 16756

Vlastnosti:

  • Basketbalový míč Meteor Ghost 7 je nepostradatelnou pomůckou pro všechny milovníky basketbalu, která svými holografickými vlastnostmi zaujme nejen hráče, ale i diváky.
  • Model Ghost využívá reflexní technologii, díky níž se při vystavení světlu zviditelní odrazem paprsků. Míč má šedočerný šrafovaný vzor, ale při vystavení světlu se odstíny šedé barvy mění na reflexní bílou barvu.
  • Neobvyklý design zvyšuje jeho viditelnost na hřišti, což rozhodně usnadňuje a zatraktivňuje hry. Díky výrobě z reflexní PU kůže míč při hře vynikne a usnadňuje odhalení efektních her a triků prováděných na hřišti.
  • Vysoká kvalita materiálu zajišťuje dobrou pružnost a odolnost proti oděru a opotřebení, což umožňuje užívat si hru mnohem déle. Široké drážky umožňují měkký a pohodlný úchop, zatímco pečlivě vyrobený ventil zvyšuje těsnost a pružnost míče. Robustní konstrukce umožňuje míč používat jak v hale, tak na venkovních hřištích.
  • Míč je ideální pro amatérské hry i profesionální trénink. Jeho reflexní barvy dodají každé hře energii a dynamiku a podpoří delší aktivitu. Jedinečný styl odlišuje míč od ostatních míčů dostupných na trhu a poskytuje motivaci ke hře, čímž zajišťuje spoustu vzrušení na hřišti. Míč se jistě zalíbí i dětem, které povzbudí k pohybu a podpoří pohybovou koordinaci.

Jedinečný design - díky reflexním efektům snadno upoutá pozornost vaši i všech fanoušků basketbalu, a to jak na hřišti, tak v hledišti.

Reflexní provedení - zlepšuje viditelnost a bezpečnost při noční hře nebo za zhoršených světelných podmínek a poskytne vám bezpečný a pohodlný zážitek.

Odolný materiál - vyroben ze speciálního materiálu, který je odolný proti opotřebení. Zaručuje dlouhou životnost a výkon, takže je ideální pro intenzivní trénink.

Široké využití - bude dobře fungovat na různých površích. Můžete si s ní hrát ve sportovní hale nebo si ji vzít s sebou ven a užít si nekonečnou zábavu.

phone
Zavolejte nám
chat
Nebo nám napište na
Přihlášení
Nemáte ještě účet?Zaregistrujte se.
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek