cs-CZ
Čeština
cart
Košík
menu

Meteor Ghost Holo 7 basketbal 16757 univerzita

Kód: i476_74095869
10 - 14 dnů
Termín a způsob doručení
Vlastnosti:Jeho holografické vlastnosti jsou velmi působivé nejen pro hráče, ale i pro diváky.Model Více
Vyberte si zvýhodněné balení
Množstevní slevy
Velikost:
759 
627.27  bez DPH
Běžná cena: 789 
ks
envelope
Dotaz
bell
Hlídat
Parametry
Výrobce:
Kód:
i476_74095869
Kategorie:
Příslušenství
gender:
Muži, ženy, děti
Sport:
Basketbal
Typ výrobku:
Míče
Barva:
vícebarevné
Způsob spojování panelů:
Lepené/tepelně lepené
Velikost:
univerzita
Popis Meteor Ghost Holo 7 basketbal 16757

Vlastnosti:

  • Jeho holografické vlastnosti jsou velmi působivé nejen pro hráče, ale i pro diváky.
  • Model Ghost využívá reflexní technologii, díky které se při vystavení světlu zviditelní odrazem paprsků. Míč má duhový vzor, ale při vystavení světlu vyzařuje světlo v reflexní bílé barvě.
  • Neobvyklý design zvyšuje jeho viditelnost na hřišti, což rozhodně usnadňuje a zatraktivňuje hry. Díky výrobě z reflexní PU kůže míč při hře vynikne a usnadňuje spatření efektních her a triků prováděných na hřišti.
  • Vysoká kvalita materiálu zajišťuje dobrou pružnost a odolnost proti oděru a opotřebení, což umožňuje užívat si hru mnohem déle. Široké drážky umožňují měkký a pohodlný úchop, zatímco pečlivě vyrobený ventil zvyšuje těsnost a pružnost míče. Robustní konstrukce umožňuje míč používat jak v hale, tak na venkovních hřištích.
  • Míč je ideální pro amatérské hry i profesionální trénink. Jeho reflexní barvy dodají každé hře energii a dynamiku a podpoří delší aktivitu. Jedinečný styl odlišuje míč od ostatních míčů dostupných na trhu a poskytuje motivaci ke hře, čímž zajišťuje spoustu vzrušení na hřišti. Míč se jistě zalíbí i dětem, které povzbudí k pohybu a podpoří pohybovou koordinaci.

Jedinečný design - díky reflexním efektům snadno upoutá pozornost vaši i všech fanoušků basketbalu, a to jak na hřišti, tak v hledišti.

Reflexní provedení - zlepšuje viditelnost a bezpečnost při noční hře nebo za zhoršených světelných podmínek a poskytne vám bezpečný a pohodlný zážitek.

Odolný materiál - vyroben ze speciálního materiálu, který je odolný proti opotřebení. Zaručuje dlouhou životnost a výkon, takže je ideální pro intenzivní trénink.

Široké využití - bude dobře fungovat na různých površích. Můžete si s ní hrát ve sportovní hale nebo si ji vzít s sebou ven a užít si nekonečnou zábavu.

phone
Zavolejte nám
chat
Nebo nám napište na
Přihlášení
Nemáte ještě účet?Zaregistrujte se.
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek