cs-CZ
Čeština
cart
Košík
menu

Batoh Spokey KOBE SPK-944017 28L

Kód: i476_44140826
10 - 14 dnů
Termín a způsob doručení
Spokey KOBE batoh SPKVlastnosti:Sportovní batoh Spokey KOBE: má mnoho přihrádek a úložných prostorů,Více
Vyberte si zvýhodněné balení
Množstevní slevy
Velikost:
689 
569.42  bez DPH
Běžná cena: 789 
ks
envelope
Dotaz
bell
Hlídat
Parametry
Výrobce:
Kód:
i476_44140826
Kategorie:
Příslušenství
gender:
Muži, ženy
Sport:
Pěší turistika/venkovní aktivity, Životní styl
Typ výrobku:
batohy
Barva:
černá
Podkategorie:
Sportovní/školní batohy, Turistické batohy
Materiál:
polyester
Kapacita (L):
28
Barvy:
černá
Velikost:
28L
Popis Batoh Spokey KOBE SPK-944017

Spokey KOBE batoh SPK

Vlastnosti:

Sportovní batoh Spokey KOBE: má mnoho přihrádek a úložných prostorů, mezi nimiž je i speciální kapsa na notebook, byl vybaven prodyšnou síťovanou podšívkou, pohodlným nosným systémem, který umožňuje optimální přizpůsobení batohu vaší poloze, díky objemu 28 litrů se osvědčí v posilovně, na koupališti, při výletech a při dalších outdoorových aktivitách, je obohacen o reflexní prvky pro zlepšení viditelnosti po setmění, je dodáván s přídavnou sadou závěsů na zip v jiné barvě. Sportovní batoh Spokey KOBE byl vytvořen pro každodenní použití - osvědčí se při výletech do města, na procházkách i při sportovních aktivitách.

Jeho objem (28 litrů) představuje optimální rovnováhu mezi pohodlím a velikostí. Budete do něj moci uložit všechny své nezbytnosti, a zároveň nebude zbytečnou přítěží. Jedná se o velmi univerzální model, který se díky svým kompaktním rozměrům skvěle hodí do každé situace. Mnoho přihrádek a kapsa na notebook Batoh Spokey KOBE je především praktický! Je vybaven mnoha kapsami a přihrádkami, které usnadňují oddělení a organizaci sbalených věcí a příslušenství. Díky nim budete pohodlně hospodařit s prostorem. Mezi kapsami se nachází také kapsa na notebook!

Celý batoh je zakončen kvalitními zipy. Kvalita a technologie Turistický batoh Spokey KOBE je vyroben z potaženého, nepromokavého polyesteru 600D, který zajišťuje univerzálnost a odolnost proti poškození a nepříznivým podmínkám. Je odolný a velmi lehký. Nosný systém batohu umožňuje volně rozložit náklad, přizpůsobit nastavení vašim potřebám a zajistit větrání díky použití prodyšné síťoviny. Viditelný i po setmění Batoh KOBE je vybaven reflexními prvky, které zlepšují viditelnost po setmění.

Mezi další funkce patří vyměnitelné taháčky zipů v různých barvách pro rychlou a snadnou personalizaci.

Technické údaje: materiál: 600D polyester + PU potah objem: 28 l velikost: 48 x 27 x 22 cm polstrovaný nosný systém prodyšná síťovaná kapsa na notebook součástí balení přídavná sada taháčků zipů v různých barvách

phone
Zavolejte nám
chat
Nebo nám napište na
Přihlášení
Nemáte ještě účet?Zaregistrujte se.
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek